Eieren

foto eieren Wij streven naar een optimale kwaliteit voor onze bio-eieren. In de weides is een speciale grasmengeling voor legkippen gezaaid. Hun voeding bestaat uit biolegkorrel, bio tarwe en huisgekweekte maïs. Aangevuld met groen uit de tuin een topdieet voor topeieren. Voor onze eieren kan je terecht in de hoeve, bij Mattes slagerij of Smooksjuur.

Lamsvlees

foto lamsvlees Onze lammeren zijn een mix van verschillende schapenrassen om zo tot een ras te komen
dat goed aangepast is aan zijn omgeving met een hoge ziekteresistentie. Zij zijn voornamelijk gras gevoed en krijgen wat bio hooi als ruwvoer. Dit zorgt voor een optimale vlees-vetverhouding en  dat proef je! Ons lamsvlees wordt in de eerste plaats verkocht in pakketvorm. Ook is er een kleine voorraad diepgevroren vlees verkrijgbaar op de hoeve zelf.

Rundsvlees

foto rundsvlees Voor onze runderen voorzien we ruime weides ingezaaid met een gras-klaver mix.  Wij zetten in op kwaliteit en niet op kwantiteit. De runderen worden gras gevoed met een aanvulling van hooi. Dit zorgt voor een lekker kruidige volle smaak. Ook ons rundvlees wordt in de eerste plaats in pakketvorm verkocht. Op de hoeve zelf zijn er aparte stukken verkrijgbaar vanuit onze vriezer.

Groenten

foto groenten Hou je van verse seizoensgroenten uit eigen bodem? Vraag dan zeker eens naar onze groentepakketten. We zetten in op een optimale bodemverrijking. Hiervoor gebruiken we de stalmest van onze eigen dieren waardoor onze kring zo gesloten mogelijk blijft. Ook werken we samen met andere bioboeren om u een gevarieerd aanbod te garanderen. Naast de pakketten zijn er ook losse groenten verkrijgbaar op de hoeve zelf.