Onze boerderij is een boeiende plek voor jong en oud. Je komt er in contact met de natuur en de herkomst van ons voedsel, dankzij leerrijke boerderijbezoeken, uitdagende en speelse teambuildingsactiviteiten, leuke workshops en onze meewerkdagen. Samen gaan we op pad op de boerderij, ploeteren we op het veld, verzorgen we de dieren en leren we bij over het reilen en zeilen van een kleine bio boerderij.  

Kom ook langs op de boerderij en beleef de boeren buiten in 1 van de volgende concepten: 
 

Boerderij Challenge

Laat je onderdompelen in het leven op de boerderij. Tijdens deze challenge worden jullie vaardigheden zoals teamwork, communicatie, kracht en kennis getest. Wie neemt de leiding en wie volgt als een schaap? Is er ook een wijze uil of misschien een kip zonder kop in je team? Wie is de durfal en zijn er ook angsthazen? Leer jezelf en je teamgenoten beter kennen, ontdek wie welke (boeren)talenten heeft en maak van jouw team het winnende team. 


Een dag vol plezier, competitie en elkaars gezelschap verzekerd! 
 • Leeftijd: +16 jaar 
 • Duur: ongeveer 4 uur 
 • ! Vraag naar onze lunch mogelijkheden


Educatieve zoektocht 

We ontwikkelden een educatief spel waarbij je aan de hand van verschillende zoektochten meer te weten komt over landbouw en circulair werken. Je gaat in kleine groepjes op zoek naar antwoorden op onze invulboekjes. Deze zoektocht is ideaal voor scholen of voor gezinnen met jonge kinderen.

 • Leeftijd: 3 tem 12 jaar
 • Duur: ongeveer 2,5 uur 
 • Subsidies mogelijk via 'Boeren met klasse'

foto educatie


Meewerkdag

Laat je onderdompelen in het echte boerderij leven, kom in contact met de natuur en help de boer met verschillende dagdagelijkse taakjes: eitjes rapen, dieren voederen, groenten telen, lammetjes aaien, samen koken... Geniet van een zorgeloze dag, met beide voetjes (en handen) in de grond, in alle rust van een boerderij omgeving.  

 • Leeftijd: alle leeftijden
 • Duur: ongeveer 2,5 uur
 • ! Vraag naar onze lunch mogelijkheden
 • Subsidies mogelijk via 'Boeren met klasse'


Workshops 

Hoe groeit een zaadje precies uit tot een plant en welke kriebeldiertjes zijn er zo allemaal op een boerderij? Prikkel je zintuigen tijdens deze creatieve en interactieve workshop en leer bij over planten en dieren. Ga aan de slag met natuurlijke materialen en maak samen met de boer je eigen zaadbommetjes en oorwormhuisjes.
 • Leeftijd: 6 tem 12 jaar
 • Duur: ongeveer 2,5 uur 
 • Subsidies mogelijk via 'Boeren met klasse'


Op maat

Op zoek naar nog een andere boerderij beleving? Contacteer ons om samen de mogelijkheden te bekijken. 

Regelmatig worden er bedrijfsuitjes, evenementen georganiseerd rond thema’s waar wij veel belang aan hechten. Alles rond biologische landbouw, ecologisch leven,… kan aan bod komen.

Ook belevingsactiviteiten zoals onze schapenwandeling kan je zelf mee komen ervaren. Hou zeker ons nieuws in het oog en/of onze facebook pagina voor activiteiten die gepland staan.

 


EXTRA: Natuurcamping

Nood aan een staycation ver weg van de drukte en toch kortbij? Onze natuurcamping is de ideale vakantieplaats voor mensen die houden van puur natuur en avontuur! Van half mei tot half september kunnen jullie je tent opstellen op dit prachtig stukje omgeven door bomen en meidoornhaag. Wij kunnen op deze halve hectare ook grotere groepen ontvangen. Er is ruimte voor kampvuur en er zijn 2 droogtoiletten voorzien.

foto beleving